Події

На полях конференції у Канаді Генпрокурор зустрівся з делегацією Сенату США …

На полях конференції у Канаді Генпрокурор зустрівся з делегацією Сенату США

????Генеральний прокурор Андрій Костін у Галіфаксі зустрівся з сенаторами США Джимом Рішем, Крісом Кунсом та Майком Раундзом.

????Андрій Костін подякував сенаторам за комплексну двопартійну підтримку України.

????Ми всі усвідомлюємо, що сьогодні вільний світ переживає критичний момент, і ми повинні бути об’єднані як ніколи, аби зупинити росію та забезпечити повну відповідальність кремлівського режиму,зазначив Генпрокурор.

????Він зауважив, що саме тому запит Адміністрації Президента США на додаткові видатки для фінансування допомоги Україні є життєво важливим. Також висловив сподівання на підтримку шановних сенаторів у цьому критичному питанні.

????В ході зустрічі обговорили законодавчі ініціативи, надважливі для боротьби України за справедливість. Серед них – законопроєкт про відновлення економічного процвітання та можливостей для українців, спрямований на арешт російських суверенних активів, а також резолюція, яка засуджує викрадення росією українських дітей.

????Також розглянули можливості запровадження законодавчих ініціатив щодо незаконного утримання агресором українських цивільних.

Back to top button