Події

На Буковині ще 15 років за ґратами отримав в’язень, який передавав ворогу інформ…

На Буковині ще 15 років за ґратами отримав в’язень, який передавав ворогу інформацію про ЗСУ на Бахмутському напрямку

???? За публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької обласної прокуратури жителя Бахмутського району Донеччини визнано винним у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України). Його засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

????Додатковий тюремний строк отримав чоловік, який відбував покарання за злочини у сфері обігу наркотиків у Торецькій виправній колонії.

????Прокурори у суді довели, що засуджений в обмін на свободу погодився вести підривну діяльність проти України. За співпрацю з ворогом йому обіцяли включення до списків обмінного фонду на українських полонених.

????Зв’язок через месенджери тримав з представником незаконного збройного формування так званої «днр», який входить до резидентурної ланки рф.

????З березня 2022 року в’язень дистанційно передавав дані про дислокацію й переміщення військової техніки та особового складу ЗСУ на Бахмутському напрямку, а також координати будівель правоохоронних органів і органів місцевої влади.

????Розвідувальну інформацію одержував від своїх знайомих – жителів Донецької області.

????Після повномасштабного російського вторгнення через активізацію бойових дій на фронті засудженого разом з іншими перевели до пенітенціарної установи у Чернівецькій області.

????Контакти з ворогом він не втратив та продовжив надсилати інформацію про Збройні Сили України.

????Досудове розслідування – Управління СБУ в Чернівецькій області.

???? Зазначимо, що у зв’язку з невідбутою частиною покарання за попереднім вироком засуджений проведе за ґратами 16 років.

Back to top button