Події

“Моя професія — це мій невеликий внесок на шляху до нашої спільної Перемоги. Це …

Моя професія — це мій невеликий внесок на шляху до нашої спільної Перемоги. Це те, що я можу зробити для людей тут і зараз, – Володимир Козирєв, водолаз-сапер з Миколаївщини.

Цьому хлопцю лише 21 рік, а на службі в ДСНС він близько півтора роки. За спеціальністю “піротехнік”, а нині опанував ще один напрямок — водолаз-сапер. Володимир – начальник відділення підводного розмінування.

????Переломним моментом для мене став випадок, коли мої колеги травмувались через детонацію касетного елементу від реактивної системи залпового вогню. Ми працювали, аби убезпечити місцевих в житловому секторі і в цей момент касетний боєприпас спрацював. На щастя, всі живі, але саме тоді я реально усвідомив, що наша професія дуже небезпечна та одночасно вкрай важлива”, – розповідає Володимир Козирєв.

Він з легкістю керує водним транспортом, зокрема моторними човнами, використовує в роботі сучасні підводні на надводні дрони для обстеження водойм, одним із перших опанував управління гідрографічним апаратом Sonobot.

Працює з оптимізмом та вірою у мирне Переможне майбутнє України!????????

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button