Події

Мільйон на катери для ГУР ― музиканти «Другої Ріки» провели благодійний тур …

???? Мільйон на катери для ГУР ― музиканти «Другої Ріки» провели благодійний тур у Британії та Ірландії
 
???? Рок-гурт «Друга Ріка» провів благодійний концертний тур у Великій Британії та Ірландії, аби допомогти у зборі на катери для ГУР МО України.
 
❗️ Плавзасоби необхідні для евакуації поранених військових та цивільних громадян України із населених пунктів, де тривають активні бойові дії.
 
???? Завдяки виступам у Лондоні, Манчестері, Ґлазґо та Дубліні музиканти зібрали понад мільйон гривень для воєнних розвідників.
 
✔️ Під час концертів проводили благодійні аукціони, де розіграли символічні лоти з підписом начальника ГУР МОУ Кирила Буданова, бойові прапори підрозділів активних дій, шеврони та інші пам’ятні подарунки від Воєнної розвідки України.

???? Перебуваючи у Лондоні, вокаліст та лідер «Другої Ріки» Валерій Харчишин дав інтерв’ю Євгенії Клочко для її YouTube-каналу «Українка Дженні зустрічається з…».
 
???? «Катери для ГУР» ― постійний проект Благодійного фонду Діани Подолянчук, який реалізується за сприяння Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
 
???? До ініціативи долучаються відомі музиканти, представники українського та іноземного бізнесу, а також громадяни по всьому світу, хто прагне допомогти Україні у боротьбі з російським агресором.
 
???? Дякуємо усім, хто продовжує підтримувати Сили безпеки і оборони України!
 
???? Долучитись до збору можна за посиланням.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Back to top button