Події

Київська прокуратура передала 400 млн грн арештованих коштів на користь ГУР МО …

Київська прокуратура передала 400 млн грн арештованих коштів на користь ГУР МО

???? За ініціативи прокурорів Подільської окружної прокуратури м. Києва у межах розслідування кримінального провадження на користь Головного управління розвідки Міністерства оборони України передано 400 млн грн арештованих коштів.

???? Слідством встановлено, що в місті Києві та на території інших регіонів України здійснюють свою діяльність підприємства, кінцевими бенефіціарними власниками яких є резиденти рф.

???? У ході слідства досліджується діяльність компаній, які забезпечували функціонування підконтрольних суб’єктів господарювання для здійснення протиправної діяльності, спрямованої на привласнення коштів, а також фінансування дій з метою насильницької зміни чи повалення конституційної ладу або захоплення державної влади в Україні.

???? Під час слідства за клопотанням прокуратури банківські рахунки цих товариств арештовано, а кошти, розміщені на них в розмірі 400 млн грн передано на користь ГУР МО України.

???? Загалом з початку повномасштабного вторгнення Подільська окружна прокуратура м. Києва передала на користь української розвідки близько 1 млрд грн для забезпечення обороноздатності нашої країни.

Back to top button