Події

Кожен шеврон – це людина. Людина, яка поставила своє життя стіною проти зла. Люд…

Кожен шеврон – це людина. Людина, яка поставила своє життя стіною проти зла. Людина, яка захищає Україну та українців, нашу свободу та мрію всіх народів жити вільно.

Кожен шеврон дає нам історію. Історію битв та стійкості, успіхів та, на жаль, втрат. Кожен шеврон – це кров і біль, це друзі, які загинули, і це життя, які вдалося врятувати попри все.

Коли ми бачимо шеврони наших воїнів, ми бачимо контури нашої перемоги. Ми бачимо її символи, її настрій, її творців – наших героїв, яким ми завжди будемо вдячні.

Це честь для мене – зберігати шеврони наших воїнів. Частину з них мені передали на фронті, частину – рідні героїв, які віддали своє життя за Україну. Кожен важливий. Кожен заслуговує, щоб Україна знала й памʼятала, чиї долі стають перемогою.

Минулого місяця в День морської піхоти на передових позиціях ЗСУ морпіхи передали мені свій прапор, пам’ятну плакетку та шеврони частин морської піхоти. Велика вдячність і велика гордість за те, які в нас захисники, які в нас люди, яка в нас Україна.

241-й навчальний центр, 35-та окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського, 36-та окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського, 140-й окремий розвідувальний батальйон, командування морської піхоти Військово-Морських сил України, 37-ма окрема бригада морської піхоти, 32-й реактивний артилерійський полк, 406-та окрема артилерійська бригада імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова, 38-ма окрема бригада морської піхоти. Дякую вам!

Дякую кожному нашому захиснику і кожній наші захисниці, які щодня впевнено доводять: ворогу не місце на нашій землі. Слава всім нашим героям!
????????????????????????

#ШеврониГероїв

Back to top button