Події

​​⚡ Команди Держспецзв’язку взяли участь у NATO TIDE Hackathon 2023 20–24 лютого у столиці Пол…

​​ Команди Держспецзв’язку взяли участь у NATO TIDE Hackathon 2023

20–24 лютого у столиці Польщі – Варшаві відбулися масштабні міжнародні змагання NATO TIDE Hackathon 2023, у яких взяли участь 26 команд із 15 різних країн: Бельгії, Канади, Німеччини, Франції, Литви, Нідерландів, США та інших.

Україну представляли переможці минулорічного Національного оборонного хакатону. Зокрема – і команда Департаменту державного контролю Держспецзв’язку “SSSCIP LAB”, яка восени виборола ІІ місце серед команд державного сектору.

Також у TIDE Hackathon взяла участь команда-переможець NATO TIDE Hackathon 2021 “KRAB” з Державного науково-дослідного інституту технологій кібербезпеки та захисту інформації, що належить до сфери управління Держспецзв’язку.

Команди розв’язували одне з трьох завдань на вибір:
▪️ аналітична панель для сумісності (Analytics Dashboard for Interoperability),
▪️ аналізатор дезінформації (Disinformation Analyser),
▪️ концепція візуальної навігації для малих безпілотних літальних апаратів (Small UAV Visual Navigation Concept).

???? За підсумками змагань команда “KRAB” посіла друге місце у дисципліні “Аналітична панель для сумісності”. До речі, ця команда була переможцем TIDE Hackathon 2021.

???? Команда Департаменту державного контролю Держспецзв’язку увійшла до п’ятірки кращих у дисципліні “Аналізатор дезінформації”.

ℹ️ NATO TIDE Hackathon – щорічні змагання з програмування, які проводить Командування Об’єднаних збройних сил НАТО з питань трансформації ???? https://www.facebook.com/NATO.ACT

???? Головна мета заходу – вирішення питань взаємосумісності, поліпшення взаємодії між країнами-членами НАТО і державами-партнерами, впровадження інновацій.

???? Нагадаємо, у листопаді 2021 року Держспецзв’язку провела перший Національний хакатон із кіберзахисту за стандартами та у форматі NATO TIDE Hackathon ????
????https://cip.gov.ua/ua/news/vidkrittya-khakatonu-20211115

#TIDEHackathon

Back to top button