Події

⚡️Керівник Центру протидії дезінформації, офіцер Сил оборони Андрій Коваленко да…

⚡️Керівник Центру протидії дезінформації, офіцер Сил оборони Андрій Коваленко дав розширене інтерв’ю виданню «Детектор медіа».
 
Відбулася змістовна розмова про найактуальніші інформаційні загрози та шляхи протидії їм:

 
◽️Як ворог просуває свою пропаганду та розвиває агентурну мережу в усьому світі і якими інструментами їм можна завадити? 
◽️Чому пропаганда Кремля більше не може формувати інформаційний порядок денний в Україні, проте все ще здатна масштабувати свої наративи?
◽️Чому деякі українські блогери іноді підхоплюють наративи російської пропаганди?
◽️Як захиститися від деструктивного впливу кремля через ТіkТоk?
 
Крім того, Андрій Коваленко пояснив, чому Україні потрібен інститут воєнкорів на державному рівні.
 
«Так, хтось каже, що ми будемо копіювати росіян. Але так чи так певні блогери-воєнкори вже працюють і приносять користь державі. Деякі з них, я знаю, точно хотіли б займатися тим самим у Силах оборони. І якби це зробити якісно, то це б посилило нас на інформаційному рівні, зокрема в питаннях висвітлення діяльності Сил оборони й усього, що стосується воєнної тематики», – зазначив він.
 
▶️https://detector.media/infospace/article/230025/2024-07-25-andriy-kovalenko-tspd-zaraz-rosiyany-zaymayutsya-vynyatkovo-rezonuvannyam-problemy-ale-vony-vzhe-ne-zadayut-poryadok-dennyy/п

???? TG  FB  INST  YT  TW  TT  WA

detector.media
Андрій Коваленко, ЦПД: «Зараз росіяни займаються винятково резонуванням проблеми, але вони вже не задають порядок денний»

Керівник Центру протидії дезінформації РНБО — про російські дезінформаційні вкиди, боротьбу з ними та українське суспільство, яке «досі не виросло».

Back to top button