Події

Керівник Департаменту у справах Майдану Офісу Генерального прокурора Олекс…

???? Керівник Департаменту у справах Майдану Офісу Генерального прокурора Олексій Донський в ефірі національного марафону стосовно вироку суду щодо обвинувачених у масових розстрілах активістів 20 лютого 2014 року на Інститутській

????За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Офісу Генерального прокурора Святошинський районний суд м.Києва виніс вирок п’ятьом співробітникам роти спеціального призначення ПМОП «Беркут», підпорядкованого ГУМВС України в м. Києві.

➡️ Суд суд призначив їм такі покарання

????Судовий розгляд тривав з травня 2015 року до листопада 2022 року. Майже рік суд присяжних перебував у нарадчій кімнаті.

????Після отримання повного тексту вироку, який налічує понад 1700 сторінок, прокурори Офісу Генпрокурора мають намір оскаржувати його в апеляційній інстанції.

????Зокрема, у зв’язку з безпідставним, на думку прокурорів, виправданням обвинувачених у вчиненні терористичного акту, незаконного перешкоджання проведенню акцій протесту, викрадення вогнепальної зброї, з якої було вчинено вбивства та замахи на вбивства протестувальників, а також у зв’язку з виправданням двох обвинувачених у вчиненні умисних вбивств.

Video is too big

Back to top button