Україна

В Україні знеструмлено 72 населених пункти


В Україні знеструмлено 72 населених пункти

В Україні внаслідок негоди залишилися без електропостачання 72 населених пункти в чотирьох областях

В Україні станом на ранок 25 грудня через несприятливі погодні умови залишилися без електропостачання 72 населених пункти в чотирьох областях. Про це повідомляє Міністерство енергетики.

Зокрема, на Донеччині через негоду станом на 9:00 залишається без електропостачання 11 населених пунктів. Через обстріли знеструмлено 8 населених пунктів, за добу енергетики заживили 87 населених пунктів. Залишаються без світла внаслідок бойових дій 144 населених пункти.

У Херсоні через обстріл знеструмлювались 216 споживачів, всього в місті без світла 5,2 тисячі абонентів. В області залишаються без світла 45 населених пунктів.

На Дніпропетровщині внаслідок бойових дій знеструмлювались 4,6 тисячі точок обліку, більшість з них підключено. Залишається без напруги 66 абонентів.

Енергетики за добу заживили два населених пункти на Сумщині, 10 – у Запорізькій області, а також 506 споживачів на Харківщині.

Внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими 63 населених пункти у Запорізькій області, 54 – у Сумській області, 16 – у Чернігівській області та 16,3 тис. споживачів на Харківщині.

Негода спричинила знеструмлення 21 населеного пункту на Закарпатті, 5 – на Харківщині та у 3 тис. споживачів у Київській області.

Нагадаємо, 17 грудня в Україні через негоду та бойові дії було знеструмлено 610 населених пунктів.

Вчора повідомлялося, що за дві доби ремонтні бригади ДТЕК повернули світло для мешканців 20 населених пунктів у прифронтових регіонах – Донецькій та Дніпропетровській областях.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button