Події

Іван Вигівський вручив державні та відомчі нагороди поліцейським з різних рег…

Іван Вигівський вручив державні та відомчі нагороди поліцейським з різних регіонів країни

????«Окрім такої звичної для поліцейських діяльності як розкриття злочинів чи забезпечення публічної безпеки, зараз ви в прямому сенсі рятуєте наших громадян від російських обстрілів, проводите евакуацію, розміновуєте території, розслідуєте воєнні злочини, та врешті поліцейські зі зброєю в руках разом з іншими Силами безпеки і оборони відвойовують нашу землю d окупанта.

Дякую за вашу щоденну роботу, за все, що ви робите для наших людей», – наголосив глава Нацполіції.

Серед нагороджених – начальник відділу управління карного розшуку поліції Луганської області Юрій Пасічник та старший оперуповноважений в особливо важливих справах того ж підрозділу Андрій Хмелевський. З початку повномасштабного вторгнення поліцейські виконували завдання, зокрема у Бахмуті на Донеччині та у Куп’янському районі Харківщини.

???? У квітні цього року колона волонтерів, які здійснювали гуманітарну місію в Куп’янському районі, потрапила під російський обстріл. Поліцейські витягли з лінії вогню тяжко пораненого волонтера, надали невідкладну домедичну допомогу та доставили до його лікарні Куп’янська. Сьогодні Голова Нацполіції вручив обом поліцейським медаль «За врятоване життя».

Деталі

Back to top button