Події

Іван Вигівський: Відвідав разом із заступником Олександром Фацевичем наших во…

Іван Вигівський: Відвідав разом із заступником Олександром Фацевичем наших воїнів, спецпризначенців Національної поліції України, які увійшли у бригаду «Лють» «Гвардії наступу» в одному з місць їхньої дислокації.

Подивились на навчання, побачив, як відбувається бойове злагодження, та вручив відзнаки кращим. Адже нещодавно один з батальйонів, з яких формувалась «Лють», «Луганськ-1» відзначав 9 років з дня створення.

Для багатьох з цих поліцейських ціна нашої Перемоги — можливість повернутись додому. Адже тоді «Луганськ-1» був сформований з правоохоронців, які не зрадили Присязі, залишились вірними Україні, і через це вимушені були покинути все на окупованій території і боротись далі. Це заслуговує пошани.

Вони виконували бойові розпорядження, здобували перемоги, ризикували життям. Батальйон «Луганськ-1» носить імʼя Героя України Сергія Губанова — легендарного командира, який трагічно загинув, захищаючи державу, і так і не побачивши звільненою свою малу батьківщину.

Штурмова бригада «Лють» — це нова сторінка як для кожного з них, а також для Національної поліції та всієї України.

За спиною у кожного достатньо ставших вічними нагадувань, заради чого ми будемо міцно стояти та бити ворога. Разом переможемо.

Слава Україні! ????????

Back to top button