Події

Іван Вигівський: У цей день ми вшановуємо імена Героїв Національної поліції Ук…

Іван Вигівський: У цей день ми вшановуємо імена Героїв Національної поліції України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Коли ми крокуємо своїм містом чи селом, чи замислюємось, чиї імена і чому носять назви вулиць, скверів, кому присвячені меморіальні дошки, хто ці Герої, чиї портрети розміщені на стелах і памʼятних знаках?

Від початку російсько-української війни в різних куточках України на честь загиблих в боях з окупантами поліцейських перейменовані майже 30 вулиць та провулків, декілька скверів та майдан. Також встановлені пам’ятні стели, знаки, а на фасадах навчальних закладів та будинків з’явились близько пів сотні меморіальних дощок з портретами полеглих поліцейських.

На цьому відео – лише декілька історій наших колег, які до останнього свого подиху боролися задля Перемоги України та чиї імена навіки закарбовані у назвах вулиць, скверів, парків та меморіальних спорудах. Пам’ятати їх — наш обов’язок ????

????️Олександр Гостіщев – підполковник поліції, командир штурмового полку «Цунамі».

????️Сергій Філоненко – інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції № 3 Харківського РУП № 3 ГУНП в Харківській області.

????️Саміцький Володимир – ветеран МВС, правоохоронець з 25-річним досвідом.

????️Сергій Близнюк – дільничний офіцер поліції сектору превенції відділу поліції № 2 Бучанського РУП ГУНП України в Київській області.

????️Бійці вінницького КОРДу Михайло Зайцев, Віталій Олійник, Ігор Подзігун, Дмитро Клименко, Богдан Щербань, Віталій Антощук, Богдан Булега, Ігор Бондарчук, Артур Турляк.

Вічна шана Героям! Назавжди в строю.

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × one =

Back to top button