Події

Ґвалтував і погрожував вбивством: слідчі Нацполіції повідомили про підозру ро…

???? Ґвалтував і погрожував вбивством: слідчі Нацполіції повідомили про підозру російському окупанту

Ідентифіковано ще одного загарбника, який в березні 2022 року зґвалтував 55-річну жінку. В момент повномасштабного вторгнення рф потерпіла разом із сім’єю перебувала у місті Маріуполь, і переховувалась від обстрілів в підвалі багатоповерхівки.

До місця їхнього сховища увійшли представники НЗФ так званої лднр. Під приводом перевірки документів один із них завів жінку в квартиру нагорі, де зґвалтував, погрожуючи вбивством їй та її родичам.

Потерпіла запам’ятала ім’я та зовнішність злочинця. Поліцейські склали з її слів фоторобот підозрюваного і перевірили майже пів сотні окупантів, які незаконно перебували наприкінці березня – початку квітня 2022 року в м. Маріуполь. Саме серед них жінка впізнала свого кривдника.

????Ним виявився 51-річний уродженець міста Тюмень, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності на росії, а з 2014 року бере участь в незаконних воєнізованих формуваннях.

❗️Нагадуємо, що розслідування воєнних злочинів на деокупованих територіях триває. Жертвам або свідкам воєнних злочинів можна звернутись до спеціалізованих управлінь за телефонами.

????Деталі

YouTube
Гвалтував та погрожував вбивством: слідчі Нацполіції повідомили про підозру російському військовому

Головне слідче управління спільно з Департаментом кримінального аналізу Національної поліції України ідентифікувало особу ще одного російського військового, який в березні 2022 року зґвалтував 55-річну жінку під погрозою смерті — їй та її близьким. В момент…

Back to top button