Події

???? Гурт Vivienne Mort передав розвідникам понад 1,5 млн гривень на дрони Magura Vivienne Mort …

???? Гурт Vivienne Mort передав розвідникам понад 1,5 млн гривень на дрони Magura
 
???? Vivienne Mort нещодавно повернулися з благодійного туру Європою: проїхали 7 955 кілометрів, побували у 9 країнах та зіграли концерти у 15 містах ― зібрали 1 573 000 гривень та передали їх на закупівлю ударних морських дронів Magura V5.
 
???? Під час виступів учасники гурту проводили благодійні аукціони ― розігрували серед своїх слухачів бойові прапори підрозділів активних дій, шеврони та інші пам’ятні сувеніри із підписом начальника ГУР МО України Кирила Буданова.
 
❗️ Збір на ударні дрони, які вже допомогли нашим Силам безпеки і оборони здобути низку важливих перемог над ворогом у Чорному морі, проводить Благодійний фонд Діани Подолянчук ― він постійно співпрацює з Воєнною розвідкою України.
 
???? Сучасні безпілотники українського виробництва Magura V5 використовують для розвідки та розмінування акваторії, а також для патрулювання і вогневого ураження ворожих кораблів та інших об’єктів.
 
❗️ Чим більше в України інноваційної зброї ― тим більше втрат у держави-агресора росії.
 
???? Висловлюємо вдячність учасникам гурту Vivienne Mort за ініціативу та внесок у спільну добру справу, команді SIVAK.CONCERT AGENCY, яка постійно організовує закордонні благодійні тури, Фонду Діани Подолянчук та усім людям, які продовжують допомагати українському війську!
 
???????? Слава Україні!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber
????Instagram ????Twitter ???? Threads
???? WhatsApp???? Telegram Bot
???? TikTok

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × three =

Back to top button