Події

#ГУРдякує ‼️ «Перемога буде спільною!» Начальник Головного управління розві…

#ГУРдякує
 
‼️ «Перемога буде спільною!»
 
???? Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор  Кирило Буданов провів зустріч з послом Програми Президента Литовської Республіки «За безпечну Литву», громадським діячем та активним волонтером Андріусом Тапінасом.
 
☑️ Андріус Тапінас — друг України. Минулого року у Литві він провів успішні кампанії зі збору коштів на придбання ударно-розвідувального безпілотника «Байрактар» український армії, а також із закупівлі радарів для ЗСУ на загальну суму 14 000 000 євро.
 
???? Днями Андріус Тапінас прибув до України з черговим вантажем допомоги від литовських громад.
 
???? Керівник воєнної розвідки України Кирило Буданов висловив вдячність литовським друзям за важливе військове обладнання, яке значно посилить підрозділи ГУР МО України та ЗС України, що протидіють російським окупантам на передових рубежах оборони.
 
«Допомога литовського народу українському не припиняється впродовж усіх років війни, і це вражає. Ми дуже цінуємо вашу величезну підтримку у війні з підступною людиноненависницькою агресивною москвою. Наша перемога буде спільною!», – підкреслив генерал-майор Кирило Буданов.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button