Події

↩️ Генпрокурор Андрій Костін про ворожий удар по Дніпру Черговий акт терору кр…

Офіс Генерального прокурора:

У Дніпрі внаслідок масованої атаки рф п’ятеро загиблих та 47 постраждалих – розпочато розслідування ????Органи прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за наслідками масованої ворожої атаки на Дніпро. ????За даними…

Генпрокурор Андрій Костін про ворожий удар по Дніпру

???? Черговий акт терору країни-агресора. Вже вдруге за тиждень ворог обстрілює житлові квартали Дніпра. Вранішня підступна атака на місто ударними дронами та ракетами знову призвела до жертв. Станом на 18:30 відомо про загибель 5 людей. 53 особи постраждали, серед них 14-річна дівчинка. Одна людина вважається зниклою безвісти.

Пошкоджено низку обʼєктів цивільної інфраструктури — житлові будинки, дитячі садки, шкільні та медичні заклади, торгово-розважальний центр, АЗС.

Мирні українські міста потребують рішучості цивілізованого світу, чиї лідери можуть надати необхідний протиповітряний захист та далекобійні ракети. Тільки обʼєднавши зусилля ми можемо врятувати життя українців та змусити агресора відповісти за кожен злочин, вчинений проти України.

X (formerly Twitter)
Andriy Kostin (@AndriyKostinUa) on X

Черговий акт терору країни-агресора. Вже вдруге за тиждень ворог обстрілює житлові квартали Дніпра. Вранішня підступна атака на місто ударними дронами та ракетами знову призвела до жертв. Станом на 18:30 відомо про загибель 5 людей. 53 особи постраждали,…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − sixteen =

Back to top button