Події

​Естонські партнери оголосили тендер на розробку модулів системи управління дос…

Естонські партнери оголосили тендер на розробку модулів системи управління досудовими розслідуваннями «СМЕРЕКА»

???? Офіс Генерального прокурора зацікавлений у сучасних IT-рішеннях, які допоможуть підвищити ефективність роботи органів правопорядку та прокуратури.

???? Серед іншого, європейські партнери допомагають із впровадженням системи електронного кримінального провадження e-Case.

???? У рамках проєкту DT4UA, який фінансується Європейським Союзом, Академія електронного управління (Естонія) оголосила тендер на створення модулів системи менеджменту розслідувань, ескалації, контролю та аналізу «СМЕРЕКА» для Офісу Генерального прокурора.

???? Вона має інтегруватися в інформаційне середовище Офісу Генерального прокурора, поступово мінімізуючи обіг паперових документів у кримінальному процесі.

???? «СМЕРЕКА» має на меті покращити координацію та підвищити ефективність діяльності як окремих працівників, так і сформованих за напрямами роботи команд, вдосконалити аналіз кримінальних проваджень, а також поліпшити процесуальне керівництво під час досудового розслідування, стандартизувати процесуальні документи.

???? В рамках тендеру необхідно буде розробити такі модулі системи «СМЕРЕКА»:
▪️ «Системо-утворюючий» – для забезпечення адміністрування, внутрішньої та зовнішньої інтеграції, надійного зберігання даних;
▪️ «Створення електронного кримінального провадження» – для забезпечення формування та ведення електронних кримінальних досьє не лише щодо майбутніх злочинів, а й тих, які були виявлені та зареєстровані у Єдиному реєстрі досудових розслідувань до введення системи «СМЕРЕКА» у промислову експлуатацію; 
▪️ «Аналіз матеріалів кримінального провадження» – для візуалізації інформаційних об’єктів електронних кримінальних досьє у вигляді граф, таблиць, зображень на карті, виявлення та відображення їх зв’язків з іншими інформаційними об’єктами електронного кримінального досьє.

???? Подати заявку на участь у тендері можна до 25 травня 2023 року.

???? Дізнатись детальні умови участі та технічні вимоги можна на порталі публічних закупівель Естонії за посиланням.

Back to top button