Події

Ексгенерала СБУ оголошено у міжнародний розшук через Інтерпол За погодженням …

Ексгенерала СБУ оголошено у міжнародний розшук через Інтерпол

За погодженням Офісу Генерального прокурора у зв’язку із переховуванням від органу досудового розслідування колишнього генерала СБУ оголошено у міжнародний розшук.

26 серпня 2024 в обліках Генерального секретаріату Інтерполу опубліковано Червоне оповіщення стосовно експосадовця – тобто здійснення його розшуку каналами Інтерполу.

Нагадаємо, за процесуального керівництва прокурорів Офісу Генерального прокурора колишньому начальнику Головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем, заволодінні чужим майном у великих розмірах та заволодінні чужим майном шляхом шахрайства в особливо великих розмірах (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364, ч. 4 ст. 191, ч. 4 ст. 190 КК України).

Перебуваючи на посаді керівника одного із державних підприємств, він заволодів грошовими коштами у розмірі понад 4,1 млн грн.

В рамках розслідування у цьому кримінальному провадженні прокурори ініціювали оголошення експосадовця у міжнародний розшук.

Крім цього колишнього начальника Головного управління внутрішньої безпеки Служби безпеки України підозрюють у незаконному збагаченні на 32,7 млн грн та організації підроблення офіційних документів (ст. 368-5, ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 358 КК України).

Досудове розслідування – ДБР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × one =

Back to top button