Події

❤️‍Дитинство під бомбами. «Білі янголи» евакуювали з Красногорівки хлопчика…

❤️‍????Дитинство під бомбами. «Білі янголи» евакуювали з Красногорівки хлопчика та доставили допомогу в зону бойових дій

Вулиця, де мешкав 9-річний Ярослав, зруйнована вщент, сусідні оселі – без дахів. Наразі хлопчик із мамою перебуває в більш безпечному місці ????

На околицю Красногорівки, що виходить на всіяне ворожими снарядами поле, поліцейські привезли хліб, тут він – на вагу золота.

Крім того, спецекіпаж «Білий Янгол» супроводив гуманітарний вантаж до села Єлизаветівка: предмети першої необхідності, подарунки для дітей і корм для тварин.

Мешканці розповідають про свіжі прильоти ворожих снарядів у будинки, а діти показують руїни своєї школи. Зруйновані стіни, пошматовані парти, розкидані зошити та напис «Мир» на дошці – все, що залишилося від навчального закладу, який було капітально відремонтовано перед російським вторгненням.

Населені пункти біля лінії фронту щодня зазнають ворожих ударів, руйнуються будинки, а під завалами можуть бути люди. Тому цього разу у складі екіпажу – рятувальний пес. Сура працює разом з волонтерами та професійно знаходить людей під уламками. А ще вона залюбки грається з дітьми та заспокоює їх.

Back to top button