Події

ДТП з поліцейським автомобілем-фантомом у Києві – жінка на Lexus протаранила – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Facebook / Олексій Білошицький

На кілька годин машина вибула з патрулювання, але вже повернулася в стрій, і вийшла на чергування

У Києві сталася ДТП з поліцейським автомобілем-фантомом Skoda Kodiaq. Поліцейській машині не поступилася водій на кросовері Lexus. Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицькй на своїй сторінці у Facebook.

У суботу вранці, 5 лютого, на одній з розв’язок Києва кросовер Lexus RX350 не поступився дорогою поліцейській Skoda Kodiaq і незначно пошкодив лакофарбове покриття переднього бампера.

“Водійка Lexus не дотрималася безпечного бокового інтервалу та здійснила зіткнення зі службовим автомобілем. Унаслідок ДТП потерпілі відсутні”, – зазначив заступник начальника Патрульної поліції Олексій Білошицький.

1News за темою: В Україні почали працювати поліцейські “фантоми”: Що про це відомо і чого чекати водіям

Проблискові сигнали зовні й тим більше спеціалізоване обладнання відеофіксації в салоні не постраждало. На кілька годин машина вибула з патрулювання, але вже повернулася в стрій, і вийшла на чергування.

Нагадаємо, у Міністерстві внутрішніх справ підбили підсумки першого дня роботи автомобілів-фантомів, які зранку 25 січня вперше виїхали на патрулювання. Нагадаємо, за перший день роботи “фантоми” зафіксували понад 1000 порушень на дорогах України.


Джерело

Back to top button