Події

ДСНС отримала обладнання від Німецької асоціації пожежних бригад (DFV) ⏺ Днями в …

ДСНС отримала обладнання від Німецької асоціації пожежних бригад (DFV)

Днями в ДСНС відбулася зустріч очільника Служби Сергія Крука із керівником Німецької асоціації пожежних бригад Карлом-Хайнц Бансе, засновником компанії Alpha Robotics Germany GmbH & Co.Kg Олівером Раше та Яном Зюдмерсеном – засновником і президентом організації цивільного захисту @ fire.

У ході візиту німецькі партнери передали для потреб ДСНС 10 безпілотних літальних апаратів, які значною мірою підсилять потенціал рятувальників у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

????«З самого початку повномасштабного вторгнення росії в нашу державу німецький народ був солідарним з українцями в цій війні. Важко оцінити обсяг гуманітарної допомоги від Німеччини, яка надана та продовжує надаватись у вигляді пожежно-технічного обладнання, засобів обігріву та енергозабезпечення, речового майна, спеціальних транспортних засобів, електронних пристроїв, засобів індивідуального захисту та іншого майна. Окремо Німецькою асоціацією пожежних бригад та компаніями Alpha Robotics Germany GmbH & Co.Kg і Wilhelm Barth GmbH & Co. KG було надано гуманітарну допомогу у вигляді роботів для пожежогасіння, польових кухонь, наметів, генераторів, захисного спорядження, гідравлічного інструмента, пожежно-технічного обладнання тощо», – зазначив Голова ДСНС.

Він поінформував партнерів про заходи, які вживаються ДСНС задля мінімізації наслідків війни та підкреслив, що даний візит підтверджує тверді наміри німецької спільноти і надалі надавати сприяння та допомогу в подоланні викликів, що стоять перед Службою.

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button