Події

Добровольці: захисти свій дім! “Хочемо, щоб люди у нашому селі почувалися захи…

Добровольці: захисти свій дім!

“Хочемо, щоб люди у нашому селі почувалися захищеними від надзвичайних подій”, — вогнеборці місцевої пожежної команди Старосинявської громади Хмельницької області.

Олег Томашевський твердо вирішив — жити та працювати на благо свого селища. Молодий, енергійний, завзятий — саме ці якості стали у нагоді, коли погодився стати керівником місцевої пожежної охорони села Адампіль на Хмельниччині.

Команду місцевих вогнеборців почав формувати з однодумців-ідейників. Один із таких, його колега – Ігор, тепер має змогу продовжити справу батька-рятувальника – також допомагати людям. І таких у команді десять завзятих рятувальників. У кожного за плечими життєвий та професійний досвід, проте сьогодні у них одна мета – допомагати односельцям протистояти надзвичайним подіям та стати надійними помічниками для Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Місцева пожежна охорона села Адампіль розпочала роботу у березні 2023 р. І вже з квітня залучалася до десятків виїздів. Деякі пожежі вдавалося ліквідовувати самим, в інших – ставали першими до роботи, допоки на місце мчали вогнеборці найближчої Державної пожежно-рятувальної частини. Після буревіїв – саме вони ліквідовували наслідки у підконтрольних населених пунктах. Жителі села у щирому захваті від роботи та розвитку місцевої пожежної охорони та односельців в якості вогнеборців.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Video is too big

Back to top button