Події

До 15 років тюрми засуджено так звану «заступницю голови адміністрації міста То…

До 15 років тюрми засуджено так звану «заступницю голови адміністрації міста Торез»

???? Прокурор у суді довів, що з 2016 року жителька Донецької області підтримує ідеології так званої «ДНР» та добровільно погодилась обійняти посади в ієрархії квазіреспубліки.

???? До 2019 року вона була керуючою справами так званої «адміністрації міста Єнакієве». Псевдопосадовиця брала активну участь у дискредитації України, організовувала мітинги на підтримку так званої «ДНР» та допомагала квартирувати бойовиків.

???? Згодом жінка одержала підвищення – стала так званим «заступником голови адміністрації міста Торез». З вересня 2022 року після нікчемного проголошення рф анексії Донецької області вона допомагає окупаційній владі здійснювати підривну діяльність проти України.

???? За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької обласної прокуратури громадянку України визнано винною у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації (ч. 2 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3 КК України).

???? Її засуджено до 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного на праві власності майна.

???? Початок строку відбування покарання обчислюватиметься з дня її фактичного затримання та приведення вироку до виконання.

???? Спеціальне досудове розслідування – СБУ.

Back to top button