Події

Дніпро: внаслідок пожежі та вибуху в житловому будинку постраждала жінка та за…

Дніпро: внаслідок пожежі та вибуху в житловому будинку постраждала жінка та загинув чоловік

12 лютого о 22:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Автобусна Новокодацького району міста Дніпро горить господарча споруда.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині одноповерхової господарчої споруди. Полум’я охопило приміщення будівлі та існувала загроза поширення пожежі на дах.

Під час ліквідації займання в господарчій споруді пролунав вибух в житловому будинку розташованого поруч. Вибух зруйнував конструкції одноповерхового житлового будинку та полум’я охопило понівечені внутрішні приміщення та дах. Площа пожежі збільшилась. До місця події було направлено додатково пожежно-рятувальні підрозділи.

Внаслідок події травмовано жінку 1978 р. н. Постраждалу госпіталізовано до лікарні. Під час ліквідації пожежі та розбору зруйнованого будинку рятувальниками виявлено тіло людини.

Пожежу локалізовано о 00:08 та ліквідовано о 01:20 на площі 120 кв.м. Внаслідок події знищено конструкції житлового будинку. Пошкоджено господарчу споруду та авто.

До місця виклику залучено 29 рятувальників та 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button