Події

Дмитро Вербицький під час зустрічі з Послом Ілгварсом Клявою: Підтримка Латвії…

Дмитро Вербицький під час зустрічі з Послом Ілгварсом Клявою: Підтримка Латвії відчутна як на економічному, так і правовому фронті

???? Заступник Генерального прокурора Дмитро Вербицький провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Латвійської Республіки в Україні Ілгварсом Клявою.

???? Від початку вторгнення росії ми живемо та працюємо в абсолютно інших умовах. Підтримка Латвії дуже відчутна як на економічному, так і правовому фронті. Певен, що після перемоги та повернення захоплених російською федерацією територій співпраця між нашими країнами буде поглиблюватися, – зазначив Дмитро Вербицький.

???? Під час зустрічі сторони наголосили на важливості сильного партнерства українського та латвійського бізнесу.

???? Зупинилися на обговоренні категорії кримінальних проваджень стосовно компаній, у які вкладають кошти латвійські інвестори.

???? Заступник Генпрокурора ознайомив високоповажного гостя з роботою Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Офісу Генпрокурора, який саме і фокусує увагу на цій проблематиці.

???? Ми проаналізуємо результати досудового розслідування, позицію потерпілих, доведеність вини, виконання судових рішень у цих провадженнях. Тоді зможемо встановити справедливість щодо латвійських інвесторів, – підкреслив він.

???? Сторони домовилися про подальші зустрічі для об’єктивної оцінки ситуації та вирішенні проблемних питань.

Back to top button