Події

✅ Детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області скерували до суду справу щодо мешка…

Детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області скерували до суду справу щодо мешканця Ужгорода за неправомірне використання електронних грошей та легалізацію коштів отриманих злочинним шляхом.

????️‍♂️ Встановлено, що фігурант уклав угоду від імені своєї компанії з одним із товариств міста про надання консультацій у сфері обігу віртуальних активів та електронних грошей.

???? Рекомендації стосувалися різних питань, пов’язаних із торгівлею, обміном та безпечним зберіганням електронних грошей та криптовалют на популярних біржах, ринку FOREX, міжнародних переказів (в тому числі SWIFT та SEPA) за системами «MoneyGram», «Western Union», «RIA» тощо.

➡️ Однак, після укладання згаданого договору фігурант без відома керівництва компанії, надавав послуги з погашення електронних грошей та віртуальних активів.

➡️ Таким чином він провів майже 300 валютних операцій з використанням власного електронного гаманця. За це отримував винагороду 2,9% від загальної суми наданої послуги. Згодом кошти витратив на власний розсуд.

Чоловіку було повідомлено про підозру. Наразі справу скеровано до суду.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve − 10 =

Back to top button