Події

✅Детективи ТУ БЕБ у Волинській області забезпечили відшкодування понад 6,8 млн …

Детективи ТУ БЕБ у Волинській області забезпечили відшкодування понад 6,8 млн грн завданих бюджету збитків місцевою компанією.

????️‍♂️ Встановлено, що директор товариства умисно ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах. Товариство займається оптовою торгівлею господарськими товарами.

➡️ Отримуючи доходи від продажу, керівник компанії не в повному обсязі відобразив їх в декларації з податку на прибуток та податку на додану вартість, що призвело до ненадходження до бюджету понад 6,8 млн грн податків.

➡️ Під час досудового розслідування детективи БЕБ довели вину директора в ухиленні від сплати податків та забезпечили відшкодування завданих державі збитків у повному обсязі.

???? Фігуранту повідомлено про підозру.
Кримінальне провадження скеровано до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності відповідно до ч. 4 ст. 212 Кримінального кодексу України.

➡️ Досудове розслідування було розпочато на підставі аналітичного продукту, складеного фахівцями Територіального управління БЕБ у Волинській області.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 1 =

Back to top button