Події

✅ Детективи ТУ БЕБ у Львівській області виявили автомобіль з підробленими 54 …

Детективи ТУ БЕБ у Львівській області виявили автомобіль з підробленими 54 тис. доларів США. Згідно з отриманою від прикордонників інформацією, автомобіль був припаркований на узбіччі міжнародної траси Львів-Шегині.

????️‍♂️ Під час проведення огляду легкового авто детективи БЕБ виявили та вилучили документи (свідоцтво про реєстрацію ТЗ, страхові документи, довіреності, листи, рахунки, фактури, банківські чеки). Крім того, у внутрішній конструкції під важелем перемикання автоматичної коробки передач виявлено приховану іноземну валюту з ознаками підробки. Детективи Бюро вилучили банкноти номіналом 50 та 100 доларів США на суму 54 тисяч.

➡️ За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України. Детективи досліджують обставини перевезення підробленої іноземної валюти та встановлюють повне коло осіб причетних до незаконної діяльності. Призначено низку судових експертиз.

Оперативний супровід у кримінальному проваджені здійснюють працівники 7 Прикордонного загону Держприкордонслужби України. Процесуальне керівництво – прокурори Львівської обласної прокуратури.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Video is too big

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − 3 =

Back to top button