Події

✅ Детективи ТУ БЕБ у Львівській області викрили керівника державного підприєм…

Детективи ТУ БЕБ у Львівській області викрили керівника державного підприємства, який, зловживаючи службовим становищем, організував незаконну передачу в оренду нерухомого майна приватному навчальному закладу.

????️‍♂️ Встановлено, що керівник підприємства уклав договір з контрагентом на користування об’єктом нерухомості, який належить до державної власності, без проведення аукціону органом Фонду держмайна регіону.

➡️ Це дало можливість занизити розмір орендної плати. Відповідно до договору, орендар, тобто навчальний заклад, сплатив лише 30% від загальної розрахункової суми визначеної висновком про вартість майна.

➡️ Таким чином директор держпідприємства, зловживаючи службовим становищем, завдав збитків Державному бюджету України на понад 5 млн грн збитків.

???? Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − five =

Back to top button