Події

✅ Детективи ТУ БЕБ у Львівській області припинили незаконну діяльність покерн…

Детективи ТУ БЕБ у Львівській області припинили незаконну діяльність покерного клубу, який надавав послуги в мережі Інтернет без ліцензії.

➡️ Встановлено, що громадянин створив та адміністрував неліцензований вебсайт, через який надавав гравцям доступ до ігор. Рекламував незаконні послуги у соціальних мережах. Однак до гри залучав лише обмежену кількість людей за попереднім особистим відбором. Послуги надавалися у віртуальних покерних кімнатах онлайн-клубу.

➡️ Організатор отримував незаконний прибуток у вигляді, так званої, рейк-плати, тобто плати за гру в покер залежно від кількості роздач та суми з кожного ігрового столу.

➡️ Надалі кошти, отримані в результаті участі у грі, розподілялися шляхом транзакцій по відповідних банківських рахунках учасників гри в покер та організатора.

➡️ Детективи ТУ БЕБ у Львівській області викрили та припинили незаконну діяльність. Організатору незаконної діяльності повідомлено про підозру. Наразі обвинувальний акт за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України скеровано до суду. Досудове розслідування завершено.

???????? FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − nine =

Back to top button