Події

​​ Держспецзв’язку оголошує конкурс райтапів за результатами змагань UA30CTF Держ…

​​???? Держспецзв’язку оголошує конкурс райтапів за результатами змагань UA30CTF

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України протягом 28–29 квітня проведе конкурс райтапів за результатами всеукраїнських онлайн-змагань із кібербезпеки UA30CTF.

Райтап – це розповідь у довільному форматі, в якій учасники змагань діляться інформацією про те, як вони успішно впоралися з конкретними завданнями під час CTF. Оцінювання проводитиме конкурсне журі, що зверне увагу як на кількість описаних розв‘язків, так і на зміст і оформлення райтапів. Оголошення результатів – 30 квітня.

ℹ️ Доступ до завдань для учасників конкурсу буде відкритий з 09:00 28.04 до 22:00 29.04.
Формат подання: PDF-файл на пошту????
???? edu@cip.gov.ua
Переможець отримає приз ????

???? Нагадаємо: 22 квітня Держспецзв’язку провела всеукраїнські молодіжні онлайн-змагання із кібербезпеки у форматі Capture the Flag – UA30CTF.

У них взяли участь понад 400 осіб, об’єднаних у 107 команд із різних куточків України.

???? Перше місце здобула команда LunarLobsters, друге та третє – Knotty Kitten та Arctic Warriors. Із загальним рейтингом можна ознайомитися тут ????

Змагання проходили у форматі гри #Jeopardy CTF. Протягом 12 годин команди вирішували 25 завдань із пошуку та експлуатації вразливостей у поєднанні з логічними завданнями.

UA30CTF – це командні змагання, які Держспецзв’язку почала проводити у лютому 2023 року.

Одне з головних завдань – оцінити вміння учасників захищати комп’ютерні системи. Завдання орієнтовані як на новачків, так і на тих, у кого вже є певний досвід.

Back to top button