Події

​​⚡ Держспецзв’язку на CYBERUK 2024: співпраця з партнерами для посилення глобальної кі…

Держспецзв’язку на CYBERUK 2024: співпраця з партнерами для посилення глобальної кібербезпеки

Директор Департаменту кіберзахисту Адміністрації Держспецзв’язку Ігор Мальченюк та т.в.о. начальника Державного Центру Кіберзахисту при Держспецзв’язку Олексій Дорофєєв взяли участь у конференції CYBERUK 2024, що проходила у Бірмінгемі, Велика Британія.

ℹ️ CYBERUK 2024 – це важливий захід Уряду Великої Британії з кібербезпеки, який щороку збирає провідних експертів і представників кібербезпекових відомств з усього світу для обміну досвідом та співпраці.

Зіткнувшись з безпрецедентною в історії кіберагресією росії, для України вкрай важливим є зміцнення зв’язків з міжнародними партнерами для протидії постійно зростаючим кіберзагрозам і посилення власних спроможностей у кіберзахисті.

На конференції представники Держспецзв’язку:

???? ознайомилися з передовими технологіями та досвідом провідних світових компаній у сфері кіберзахисту;

???? провели робочі зустрічі та поділилися досвідом з міжнародними партнерами, зокрема NCSC (Велика Британія) та CISA (Сполучені Штати).

???? «CyberUK 2024 – це світового рівня подія, яка відіграє важливу роль у розвитку кібербезпеки. Участь у CyberUK 2024 дала нам можливість поспілкуватися з експертами з різних країн світу, дізнатися про їхні найкращі практики та останні розробки в цій галузі. Маючи спільних ворогів у кіберпросторі, ми повинні об’єднати зусилля, щоб їх перемогти. Я впевнений, що співпраця з нашими партнерами з Великої Британії допоможе нам покращити нашу власну роботу з кіберзахисту та зробити нашу країну більш стійкою до кіберзагроз», – прокоментував Ігор Мальченюк.

Back to top button