Події

​​Держспецзв’язківці здали понад 50 літрів крові для поранених Україна неймовірн…

​​Держспецзв’язківці здали понад 50 літрів крові для поранених

Україна неймовірними зусиллями протистоїть ворогу, який має значно більшу армію. Наші захисники мужньо відбивають атаки ворога. Та, на жаль, будь-яка війна не буває без поранень. Так само переливання потрібні нашим землякам, які постраждали від російських обстрілів. Тому медикам постійно потрібно поновлювати запаси крові та її компонентів.

⛑️ Кожен із нас може допомогти у вирішенні цього завдання, здавши кров у відповідних пунктах. Днями 106 військовослужбовців та працівників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації здали кров для потреб поранених захисників України. Завдяки цьому вдалося зібрати понад 50 літрів. Ще близько пів сотні наших колег здадуть кров до кінця місяця.

???? Закликаємо усіх українців, у кого немає медичних протипоказань, теж долучатися до здачі крові. Цим ви рятуєте життя. Дізнатися, де розміщені найближчі пункти, можна на сторінці Українського центру трансплант-координації????

???? Кияни та гості столиці також можуть здати кров у Центральному військовому госпіталі, розміщеному на вул. Госпітальній, 12.

Back to top button