Події

???? Будь другом. Собі теж. МВС провело заходи, спрямовані на піклування про пси…

Forwarded From МВС України

????Будь другом. Собі теж. МВС провело заходи, спрямовані на піклування про психічне здоров’я серед чоловіків

Під наглядом тренерів та фахівців Управління психологічного забезпечення МВС для військовослужбовців та поліцейських, які отримали травми під час виконання бойових завдань, провели заняття з адаптивного вейкбордингу ????

Також в одній зі столичних книгарень для військовослужбовців системи МВС, поліцейських та рятувальників провели літературний вечір. Для них читали твори Валерія Суботіна (Нава), Вахтанг Кіпіані та Сергій Жадан ????

Формування такої спільноти лідерів серед працівників системи МВС, які отримали поранення внаслідок агресії рф проти України, має важливе значення для підтримки морального духу, психологічної та фізичної реабілітації наших захисників та захисниць.

ℹ️Тематична хвиля «Будь другом. Собі теж» є частиною комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я – ініціативи першої леді Олени Зеленської. Тематична хвиля впроваджується в партнерстві з Координаційним центром з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України та Міністерством внутрішніх справ України за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 + sixteen =

Back to top button