Події

Борис Дейч – Помер ексголова Ради Криму – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Борис Дейч
Кадр із відео

Йому було 83 роки

На 84 році життя помер ексголова Верховної Ради АР Крим та ексдепутат Верховної Ради України Борис Дейч. Про це повідомляють кримські псевдоЗМІ.

Дейч помер сьогодні вранці, 7 лютого, в московській клініці, куди його привезли з тимчасово окупованого Криму після погіршення стану через коронавірус. Повідомляється, що політик був щеплений і зробив ревакцинацію. Яким саме препаратом – не вказано.

Відомо, що під час незаконного “референдуму” в Криму у 2014 році Дейч виступив за окупацію півострова та закликав “обʼєднуватися” з Росією. Після окупації ще три місяці він їздив у Верховну Раду в Київ на роботу.

Був нагороджений званням Герой України, яке не втратив навіть протягом 8 років окупації. Серед інших нагород Дейча є 2 ордени Ярослава Мудрого, медаль “За сприяння в охороні державного кордону України”, орден “За заслуги” III ст., медаль “Захисник Вітчизни” та міжнародна нагорода тисячоліття “За заслуги перед людством”.

1News за темою: Помер президент Європейського парламенту

Нагадаємо, восени минулого року помер колишній народний депутат та виконувач обов’язків прем’єр-міністра України у 1993-1994 роках Юхим Звягільський. Він був одним зі співзасновників та колишнім членом “Партії регіонів”.


Джерело

Back to top button