Події

???? Благодійна Panamera допомогла зібрати понад 10 мільйонів гривень на катер для …

???? Благодійна Panamera допомогла зібрати понад 10 мільйонів гривень на катер для ГУР

???? Розіграний серед учасників благодійного збору автомобіль Porsche Panamera S e-Hybrid отримав нового власника ― днями киянин Володимир та його дружина Ілона отримали ключі з рук підприємця та волонтера Фелікса Волкова.

???? Фелікс Волков пожертвував свою автівку, аби зібрати кошти на катер для воїнів ГУР МО України у межах проекту Благодійного фонду Діани Подолянчук спільно з автором YouTube-автоблогу “Carbid” Ярославом Мінтусом.
За умовами проведеного Ярославом розіграшу, отримати Porsche Panamera міг кожен, хто задонатить на катер 500 гривень. Хто зробив більше внесків по 500 гривень, той мав більше шансів виграти.

✔️ Трьом жертводавцям, які перерахували найвищі суми, вручили колекційні пам’ятні монети з підписом начальника ГУР МО України генерал-лейтенанта Кирила Буданова.

☘️ Фортуна ж усміхнулась подружжю Володимира та Ілони з Києва: вони зробили два внески і виграли шикарне авто всього за 1000 гривень.

«Наше завдання ― підтримувати й донантити на ЗСУ, допомагати чим можемо. Інколи це приносить такі сюрпризи ― я шокований. Але це не основне. Основне ― підтримка нашої армії», ― сказав Володимир.

❗️ Розіграна Panamera допомогла зібрати 10 мільйонів 165 тисяч 919 гривень ― це понад шість вартостей благодійного авто.

☝️ Гроші будуть витрачені на купівлю катера Sea Force 1100 або аналогічного за характеристиками для морських та річкових місій спецпризначенців воєнної розвідки України!

???? Вартість такого судна ― 15 мільйонів гривень.

‼️ Тож збір на катер для ГУР МО України триває ― для придбання потрібно зібрати ще майже 5 мільйонів гривень.
Дякуємо усім, хто організував та долучився до цієї доброї важливої справи і продовжує підтримувати українських воїнів!

???? Лінк на монобанку «Катери для ГУР» ― https://send.monobank.ua/jar/AGYavH9uX

???????? Слава Україні!

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Video is too big

Back to top button