Події

БЕБ запроваджуватиме у практику досвід країн ЄС у захисті фінансових інтересі…

БЕБ запроваджуватиме у практику досвід країн ЄС у захисті фінансових інтересів України та іноземних донорів

Керівництво Бюро економічної безпеки України та експерти з понад 10 країн обговорили інтеграцію України у систему економічної безпеки ЄС. Мета зустрічі – прийняття практик Європейського Союзу для забезпечення захисту фінансових інтересів України та іноземних донорів.

Європейські правоохоронці представили власні навчальні платформи, спрямовані на підвищення кваліфікації детективів та аналітиків, можливість використання кібертехнологій для виявлення та відстеження неправомірних активів. Учасники домовилися сформувати перелік першочергових навчальних тем та запровадити проведення тренінгів на постійній основі.

В.о. Директора БЕБ Едуард Федоров розповів представникам дипломатичних установ та іноземних правоохоронних органів про пріоритети діяльності, стратегію інституційного розвитку Бюро, виклики та цілі у сфері міжнародного співробітництва.

«????На часі комплексна інтеграція України у європейську систему економічної безпеки. Окрім іншого, у підслідності БЕБ злочини, пов’язані з незаконним використанням коштів Європейського Союзу. Ми розуміємо відповідальність у сфері захисту фінансових інтересів України та міжнародних партнерів. Одним з важливих завдань на сьогодні, ми вважаємо взаємодію з іноземними колегами у розслідуваннях економічних злочинів, обмін даними, вивчення міжнародних програм», – наголосив Едуард Федоров.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button