Події

БЕБ вилучило фальсифіковане пальне на 260 млн грн Детективи БЕБ викрили службов…

БЕБ вилучило фальсифіковане пальне на 260 млн грн

Детективи БЕБ викрили службових осіб компанії – оператора автозаправних станцій в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.

????Встановлено, що працівники товариства організували незаконний обіг паливно-мастильних матеріалів. Вони купували фальсифіковане дизпаливо та бензин марок А 92 та А 95, яке у подальшому перепродавали через мережу власних АЗС на території однієї з областей. Купівля палива відбувалася без документів, що підтверджують якісні характеристики палива, а господарська діяльність здійснювалася без сплати акцизного податку.

Така дії службових осіб компанії призвели до ухилення від сплати податків у розмірі близько 30 млн грн.

Детективи БЕБ провели обшуки на території адміністративних, складських, офісних приміщень компанії та АЗС. Вилучено понад 5,8 млн літрів незаконно придбаного пального, документи фінансово-господарської діяльності щодо взаємовідносин з контрагентами, документи бухгалтерського та податкового обліків. Орієнтовна вартість вилученого палива становить понад 260 млн грн.

❗️Наразі здійснюється підготовка до проведення експертиз та встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button