Події

❗️БЕБ викрило масштабну схему розтрати понад 100 млн грн держкоштів на закупівл…

❗️БЕБ викрило масштабну схему розтрати понад 100 млн грн держкоштів на закупівлях для ЗСУ

????️‍♂️ Детективи Бюро викрили організаторів та учасників злочинних масштабних схем з розкрадання бюджетних коштів, виділених для забезпечення потреб Збройних Сил України.

Спільними зусиллями правоохоронці провели понад 70 обшуків.

➡️ Встановлено, що службові особи квартирно-експлуатаційних управлінь та відділів держустанов ЗСУ й підконтрольні фізичні особи-підприємці укладали прямі договори на постачання паливної деревини.

Так на Харківщині детективи БЕБ викрили організатора та учасників злочинної організації, серед яких начальники паливної групи, уповноважена особа з проведення державних закупівель КЕВ та двоє фізичних осіб-підприємців.

У Запоріжжі працівники БЕБ оголосили про підозру 6 особам за привласнення державних коштів шляхом зловживання службовим становищем. Це головні бухгалтери та чотири підрядники.

Водночас детективи ТУ БЕБ у місті Києві повідомили про підозру керівнику однієї з квартирно-експлуатаційної частини Житомирської області.

???? Загалом понад 15 особам повідомлено про підозру. Приймаються рішення про обрання їм запобіжних заходів. Встановлюється повне коло осіб, причетних до заволодіння коштами, які були виділені для потреб Збройних Сил України.

???? Слідчі дії у кримінальних провадженнях проводяться за процесуального керівництва спеціалізованих прокуратур у сфері оборони Офісу Генерального прокурора України спільно з Державним бюро розслідувань, Службою безпеки України, Національною поліціє та за сприяння Міністерства оборони.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − two =

Back to top button