Події

БЕБ на Волині вилучило понад 80 тонн фальсифікованої побутової хімії. 8 особам…

БЕБ на Волині вилучило понад 80 тонн фальсифікованої побутової хімії. 8 особам повідомлено про підозру

Детективи ТУ БЕБ у Волинській області викрили організовану злочинну групу в складі 8 осіб, які виготовляли фальсифіковані пральні та мийні засоби.

➡️Слідством встановлено, що житель Луцького району для виготовлення та продажу нелегальної продукції залучив співучасників. Разом вони придбали устаткування та сировину, необхідні для виготовлення пральних засобів, тару для розфасовки та наклейки з логотипами іноземних брендів.

➡️Підпільне виробництво пральних засобів організували в орендованому приміщенні.

➡️На запаковану продукцію клеїли етикетки з назвами відомих торговельних марок, права інтелектуальної власності на які належать іноземним компаніям. Надалі під виглядом оригіналу товар продавали через мережу Інтернет за цінами нижче ринкових. Реалізовували побутову хімію гуртом та в роздріб.

❗️Співробітники БЕБ провели низку обшуків та вилучили понад 80 тонн фальсифікованої побутової хімії. Орієнтовні збитки завдані компаніям правовласникам торгових марок становлять 1,5 млн грн.

????Наразі 8 фігурантам оголошено підозри у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг організованою групою, що завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі).

????Оперативний супровід здійснювали працівники Управління детективів із стратегічного захисту економіки та співробітники УСБ України у Волинській області. Процесуальне керівництво – Волинська обласна прокуратура.

????????FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Video is too big

Back to top button