Події

БЕБ на Одещині скерувало до суду справу про підроблені парфуми на 115 млн грн Дет…

БЕБ на Одещині скерувало до суду справу про підроблені парфуми на 115 млн грн

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області завершили досудове розслідування за фактом масштабного нелегального виробництва та збуту підробленої парфумерії. Загальна вартість арештованого майна сягає 115 млн грн. Справу з обвинувальним актом скеровано до суду.

У березні 2023 року детективи Бюро викрили в Одесі масштабне виробництво повного циклу контрафактної парфумерної продукції відомих світових брендів. Було проведено 22 обшуки на об’єктах виробництва, складах, точках реалізації та за місцями проживання причетних осіб.

❗️Вилучено понад 50 тисяч флаконів контрафактної парфумерії відомих світових брендів та обладнання, що забезпечувало масове виробництво: автоматизовану установку для розливу та змішування рідин, друкарський верстат, ємності з концентратами та сировиною, поліграфію, пакувальну плівку, тару. Також, слідство встановило, що тара була доставлена на виробництво із сусідньої країни.

☝????Фігуранти реалізовували готову продукцію по всій Україні. Підроблені парфуми продавали оптовими партіями та у роздріб через інтернет-сайти, телеграм-канали та у торгових точках ринку «7 кілометр».

За підробку парфумів кожному учаснику організованої групи було повідомлено про підозру. У ході досудового розслідування 11 фігурантам було обрано запобіжний захід у вигляді застави. Збитки, нанесені державі, погашено частково, у розмірі 1,2 млн грн.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button