Події

Андрій Костін та керівник Генерального директорату з прав людини та верховенс…

Андрій Костін та керівник Генерального директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи Крістос Джакумопулос обговорили напрями роботи

????Сьогодні Україна робить все для притягнення росії до відповідальності за міжнародні злочини і водночас продовжує реформування системи прокуратури.

????Про це зазначив Генеральний прокурор Андрій Костін під час онлайн зустрічі з керівником Генерального директорату з прав людини та верховенства права Ради Європи Крістосом Джакумопулосом.

????Андрій Костін подякував за допомогу Ради Європи у розбудові інституційної спроможності Офісу Генпрокурора, атестації прокурорів та розробці Комплексного стратегічного плану реформування органів правопорядку, який Президент України Володимир Зеленський затвердив у травні цього року.

????Впровадження підходу, орієнтованого на постраждалих від злочинів рф, є нашим незмінним пріоритетом. Ми були б щиро вдячні за сприяння у подальшій роботі новоствореного Координаційного центру підтримки потерпілих і свідків та у розбудові інфраструктури, необхідної для забезпечення допомоги таким особам,зазначив Генпрокурор.

Back to top button