Події

Андрій Костін обговорив співпрацю з керуючим директором EEAS з питань цивільног…

Андрій Костін обговорив співпрацю з керуючим директором EEAS з питань цивільного планування та проведення операцій Стефаном Томатом

????Генеральний прокурор Андрій Костін зустрівся з керуючим директором EEAS з питань цивільного планування та проведення операцій Стефаном Томатом. Обговорили ключові виклики, спричинені російською агресією, та продовженням реформування системи правосуддя в Україні.

????Андрій Костін подякував за підтримку, яку ЄС надає Офісу Генпрокурора, зокрема через діяльність Консультативної місії Європейського Союзу. КМЄС зробила значний внесок у розробку Комплексного стратегічного плану реформування органів правопорядку, який у травні цього року підписав Президент Володимир Зеленський.

????Генпрокурор зазначив, що допомога ЄС у розробці плану дій для втілення цього Стратегічного плану на практиці була б надзвичайно актуальною.

????Посилюємо і роботу щодо захисту постраждалих від воєнних злочинів. Для нещодавно створеного Координаційного центру підтримки потерпілих і свідків експертна та технічна допомога ЄС також була б неоціненною, – додав він.

Back to top button