Події

Андрій Костін: Активізація організованої злочинності – це досвід всіх країн, як…

Андрій Костін: Активізація організованої злочинності – це досвід всіх країн, які пережили війну або збройні конфлікти

????Під час координаційної наради з керівниками правоохоронних органів Генпрокурор Андрій Костін поінформував про результати спільної роботи правоохоронців з протидії організованій злочинності.

????Він зазначив, що активізація організованої злочинності – це не тільки досвід України, це досвід всіх країн, які пережили війну або збройні конфлікти.

???? Організована злочинність, вона завжди поруч. Ми маємо протидіяти їй постійно. Всі органи досудового розслідування працюють задля того, щоби жоден так званий лідер організованого кримінального середовища не відчував себе в безпеці, не коромпував далі ані правоохоронців, ані органи державної влади і не тероризував наше населення, – заявив Генпрокурор.

????Андрій Костін також зупинився на необхідності посилення протидії незаконному виробництву та використанню наркотичних засобів та прекурсорів.

???? У нас є позитивні результати щодо не тільки розповсюдження, але і місць виготовлення цих небезпечних препаратів в прямому сенсі для людей і небезпечних для нашої держави, – повідомив він.

???? Ми ще бачимо, що ланцюжки постачання цих засобів на лінію фронту, в Збройні Сили, працюють, ми цьому протидіємо і розуміємо, що цей напрям також є і буде нашим пріоритетним, аж допоки ми не припинимо цю діяльність на рівні нашої держави, – наголосив Генпрокурор.

????Він додав, що ці питання є складними адже мають також і транскордонний вимір. Між тим, всі партнери України нам ефективно допомагають як на рівні європейських інституцій, так і на рівні Міністерства юстиції Сполучених Штатів і Федерального бюро розслідувань.

Video is too big

Back to top button