Події

✅ Аналітики ТУ БЕБ у Закарпатській області виявили ризикову закупівлю на рекон…

Аналітики ТУ БЕБ у Закарпатській області виявили ризикову закупівлю на реконструкцію загальноосвітньої школи з добудовою навчального корпусу, харчоблоку, коридору та спортивного залу.

➡️ Тендер оголосила одна з територіальних громад Закарпатської області. Посадовці планували витратити на реконструкцію понад 120 мільйонів гривень.

➡️ Виявлено, що переможець закупівлі не підтвердив досвід виконання аналогічних робіт. Також встановлено, що цінова пропозиція була розрахована з порушенням значення середньомісячної тривалості робочого часу, а відпускні ціни на окремі будівельні матеріали значно перевищували ринкову вартість.

➡️ Окрім того, замовник склав технічне завдання по предмету закупівлі із порушенням законодавства про публічні закупівлі.

➡️ З метою упередження розтрати бюджетних коштів аналітики направили рекомендаційний лист замовнику з пропозицією відхилити пропозицію переможця. Ризиковий тендер на реконструкцію було скасовано. Завдяки цьому вдалось упередити неефективне використання понад 120 мільйонів гривень бюджетних коштів.

???????? FB | Х | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine + nine =

Back to top button