Події

✅ Аналітики ТУ БЕБ у Чернівецькій області виявили ризикову тендерну закупівлю….

Аналітики ТУ БЕБ у Чернівецькій області виявили ризикову тендерну закупівлю.

➡️ Комунальна медична установа планувала здійснити реставраційний ремонт внутрішніх інженерних мереж в одному з корпусів, про що оголосила проведення публічної закупівлі.

❗️Очікувана вартість робіт становила майже 11 млн грн.

➡️ Аналітики ТУ БЕБ дослідили відповідність переможця вимогам тендерної документації. Встановлено, що підприємство не відповідає кваліфікаційним критеріям тендерної закупівлі.

???? Зокрема, ним не надано увесь перелік документів на підтвердження наявності матеріально-технічної бази, необхідної для виконання робіт (будівельної техніки), відсутні документи щодо трудових відносин із визначеним переліком працівників відповідного фаху, а також не надано документи які підтверджують досвід виконання робіт.

➡️ Фахівці ТУ БЕБ направили замовнику лист з обґрунтованою рекомендацією вжити заходи щодо усунення передумов неефективного використання державних коштів.

У результаті розгляду рекомендації медична установа відмовилася від укладання ризикового договору та скасувала тендерну закупівлю.

❗️ Таким чином аналітики територіального управління БЕБ у Чернівецькій області упередили неефективне використання майже 11 млн грн бюджетних коштів.

???????? FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button