Події

Агресор завжди має програвати. Право завжди має домінувати. Правда завжди має ш…

Агресор завжди має програвати. Право завжди має домінувати. Правда завжди має ширитись світом. І кожна держава у світі – велика вона чи мала – повинна мати право на свою незалежність і на повагу всіх інших до цієї незалежності.

Такі – принципи України. Такі, я знаю, і ваші принципи. Я дякую вам за те, що ви – на стороні права. Я дякую вам за те, що ви прагнете дати своєму регіону і світу стабільність. Але справжня стабільність можлива лише тоді, коли ми всі разом захищаємо світ від державного бандитизму.

Тому я запрошую вас до більшої співпраці! Ми представимо на майданчику Генасамблеї ООН резолюцію щодо всеохоплюючого, справедливого і сталого миру в Україні, а отже, й відновлення повної сили міжнародного порядку, заснованого на правилах. Ваші голоси – мають значення! Мир є цінністю, про яку треба дбати разом!

Сказав про це під час 44-го саміту лідерів країн Карибської співдружності. Вона об’єднує 20 держав регіону, які співпрацюють задля економічної інтеграції, координації зовнішньої політики, соціального розвитку та безпеки.

Video is too big

Back to top button