Події

8 – 15 березня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини ⚖️ До 10 років позбавлення волі засу…

8 – 15 березня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
⚖️ До 10 років позбавлення волі засудили сержанта російської армії, який під час окупації Бучі бив, катував і погрожував вбивством цивільним.
???? Військовослужбовця зс рф підозрюють у розстрілі українського військовополоненого поблизу Приютного (Запорізький напрямок) 6 січня 2024 року.

#Колаборанти
⚖️ 15 років за ґратами проведе киянин, який за гроші передавав ворогу інформацію про розташування військових, блокпостів та критичної інфраструктури столиці.
???? Припинено діяльність злочинної організації з т. зв. «медійного блоку» УПЦ (МП). 14 учасникам повідомлено про підозру в державній зраді, розпалюванні релігійної ворожнечі та запереченні агресії рф.

#СтопКорупція
???? Спецпрокуратура передала до АРМА майже $1 млрд заарештованих активів колишнього голови ВЛК Чернігівщини.
???? За клопотанням прокурорів суд продовжив арешт учаснику злочинної організації, що поставила армії неякісний одяг на 1 млрд грн.

#ОрганізованаЗлочинність
???? На Волині зупинили схему контрабанди електронних цигарок. Вилучено підакцизних товарів на суму 26 млн грн.
???? У Києві викрили злочинну групу: четверо зловмисників видавали себе за працівників ТЦК і ДБР та ошукали чоловіка на 1,7 млн грн, погрожуючи «відправкою на фронт».

#ВирокТижня
???? 15 військовослужбовців зс рф засудили до 12 років позбавлення волі за жорстоке поводження з мешканцями Ягідного на Чернігівщині.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button