Події

6 – 13 вересня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Ідентифіковано російського гене…

6 – 13 вересня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Ідентифіковано російського генерала, який наказував захопити Харків на початку повномасштабного вторгнення.
???? Прокуратура Литви просить суд дозволити заочне переслідування трьох військових рф за воєнні злочини в окупованому Мелітополі.

#Колаборанти
???? Викрито агента рф, який в режимі реального часу передавав ворогу дані про об’єкти критичної інфраструктури на Київщині.
???? Повідомлено про підозру українському бізнесмену, підприємства якого будують московське метро та судноремонтний завод для країни-агресора.

#СтопКорупція
???? Колишньому народному депутату України повідомлено про підозру в ухиленні від сплати понад 71 млн гривень податків.
???? Заступника мера Дніпра та директора товариства підозрюють у завищенні тарифів на паркування та заволодінні 9 млн гривень.

#ОрганізованаЗлочинність
???? Мін’юст США висунуло обвинувачення шістьом російським хакерам у втручанні в комп’ютерні системи уряду України та держав-членів НАТО.
???? Повідомлено про підозру двом хакерам у розповсюдженні шкідливого ПО і викраданні карткових реквізитів для оплати товарів на міжнародній торговій платформі.

#СправаТижня
???? Російському генерал-лейтенанту, командувачу військово-повітряних сил зс рф повідомлено про підозру в організації ракетного удару по дитячій лікарні «Охматдит».

#ПодіяТижня
???? У Києві відбулась 7-ма міжнародна конференція United for Justice, присвячена відповідальності за російські атаки на цивільну інфраструктуру.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eighteen − 5 =

Back to top button